Sport en Voeding

De sportschool van Chi-Mento ondersteunt niet alleen in sport, maar ook in voeding en coaching

Wij zijn daarom meer dan een sportschool alleen. Bij ons heb je altijd toegang tot een Chi-Mento trainer die jou professionele fitness begeleiding biedt op basis van de laatste wetenschappen.

Wij bieden meer dan alleen fitness. Als ideale aanvulling en afwisseling op de fitness geven wij 3 Small Group trainingen (HIIT) en 5 bokslessen.

Speciaal voor jou ontwikkelen wij een persoonlijk trainingsschema. Dat is deel van onze supervised training, een ultieme variant tussen zelf trainen en personal training

Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk goede voeding. Onze leefstijlcoach Caroline de Lorme heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring en kan jou alles vertellen over voeding. Een los voedingsadvies of meetmoment, een 6 weeks lifestyle traject of onze 2 maanden Challenge behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is er altijd iets dat bij je past.

Wil je meer weten? Vraag een intake gesprek aan.

Om een training te ervaren en meer info te krijgen kun je een proeftraining aanvragen. Wij vertellen je dan alles over Chi-Mento en onze trainingen.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.