Proeftraining

Chi-Mento is een specialist in relatief korte fitness trainingen

We hebben een wetenschappelijke benadering om af te vallen, fit te worden, je houding te verbeteren, te revalideren, je stresslevel te verlagen en om je gewoon lekker in je vel te voelen. Plezier is echter ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat jij het volhoudt.

Proeftraining bij Chi-Mento

Je wil afvallen, strakker / sterker worden en krachtiger in het leven staan? Energie! Ook hier moet je aan werken. Geen excuses meer, want wij kunnen je helpen! Wij investeren alvast in jou. We weten dat je het kunt.

Wat houdt onze proeftraining in?

We maken een afspraak voor een intake gesprek en proeftraining. In onze proeftraining leggen wij de wetenschap uit die achter onze trainingen zit. We vertellen hoe je in een korte training van 20 tot 45 minuten meer resultaat bereikt dan trainingen van 60 tot 90 minuten. We leggen duidelijk onze oefeningen uit, waarom we deze oefeningen doen en wat het effect daarvan is.

Onze trainingsmethoden doen veel meer dan alleen afvallen, spieren opbouwen of sterker worden. Onze trainingen hebben een mindfulness inslag, je maakt contact met je lichaam en bent in het nu. Daarnaast verbeterd het je hersenfuncties en heeft het direct invloed op je stresslevel (verlagend) en energieniveau (verhogend).

  • Hoe helpt onze training bij stress of burn out?
  • Waarom zijn korte trainingen juist effectiever dan lange trainingen?
  • Wat gebeurt er nog meer dan alleen afvallen, spieren opbouwen of sterker worden?
  • Hoe helpt de juiste mindset bij het volhouden?
  • Hoezo mindfulness?
  • Welke voeding past bij jouw levensstijl?

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.