• pagetitle pagetitle pagetitle

Leden vertellen

Meer dan een sportschool word je niet zomaar. Wij doen dat door inzetten van een compleet programma; sport, voeding, lifestyle en mindset. Daarmee weten we mensen te helpen en inspireren. Onze leden vertellen daarover en laten ons weten wat we met hen hebben bereikt.

Bert te Dorsthorst vertelt

Afgelopen juni ben ik geopereerd aan slokdarmkanker. 6 weken na de operatie ben ik voorzichtig begonnen met het trainen bij Chi-Mento.
Onno en zijn team maakte een schema op maat voor mij.

Na 3.5 maand kan ik zeggen dat dit team een concept hanteert wat mij terugbracht in het leven.

Caroline begeleidde mij met voeding, oefeningen en de juiste mindset om weer vol in het leven te staan. Mijn energie level steeg met iedere week zodat ik ook mijn werk weer op kon pakken. Ik voel dat ik mijn leven weer terug heb.

Het concept van Chi-Mento van training, voeding en mindset, maar zeker ook humor, werkte voor mij. Dat ben ik nooit op andere sportscholen tegengekomen.
Dank Onno, Rick en zeker ook Caroline!

Gr,
Bert te Dorsthorst

Chi-Mento ervaring voor ons lid Bert te Dorsthorst

Maike Gerritsen is er duidelijk over...

1 mei stapte ik onzeker binnen. Het hoofddoel was een sterkte rug maken na een tweetal hernia operaties en vooral het vertrouwen terugkrijgen in eigen lichaam die me steeds in de steek liet.

Ik begon met een Sumo Deadlift, nou ja, een kettlebel van 12 kilo. De manier van persoonlijke begeleiding zorgde steeds voor een stapje verder.

Door de motivatie van de trainers kreeg ik het vertrouwen in mijn lichaam terug, maar begon ik het trainen zelfs leuk te vinden. Inmiddels zijn we een half jaar verder, de Sumo Deadlift doe ik nu met, let op.... 55 kg!

Mijn rugklachten zijn geen onderdeel meer in mijn leven, sport ik gemiddeld drie keer in de week met plezier bij Chi-Mento. Mijn hoofddoel is nu tijd voor mezelf, want je werkt niet alleen aan je lichaam, maar ook aan jezelf! En dat kan prima in de setting die Chi-Mento creëert :) 

De foto’s die ik deel zijn de aller eerste selfie voor een training en de tweede selfie is na een half jaar. Een wezenlijk verschil in houding en gevoel ❤

  • Maike Gerritsen vanaf de start bij Chi-Mento in 2018
  • Maike Gerritsen is nu een half jaar bij Chi-Mento

Jasper heeft snel resultaat

Ik heb bij Chi-Mento een 2 weken traject gevolgd. Ik ben 5 kilo afgevallen, 3% vetpercentage kwijt en 5 cm buikomvang kwijt. Maar misschien nog het belangrijkste is dat ik me zowel mentaal als fysiek fitter voel dan dat ik mezelf in lange tijd heb gevoeld.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.