Mind & Spirit

Chi-Mento heeft een holistische visie. Naast het fysieke aspect ondersteunt Chi-Mento ook bij het mentale en spirituele aspect van jouw leven. Gelukkig begint het taboe van spiritualiteit steeds meer doorbroken te worden. Daar dragen wij bij Chi-Mento graag een steentje aan bij. Want onbewust kan jouw geconditioneerde mindset jou weerhouden van een leven vol geluk en harmonie.

Bewust worden van jouw geloven en overtuigingen is een eerste stap naar verandering en een hogere staat van bewustzijn. In die hogere staat van bewustzijn liggen de echte veranderingen in jouw leven. Jij hebt de mogelijkheid jouw geloven en overtuigingen te ontdekken en te herschrijven. Hierdoor zal jouw leven veranderen en bereik je eindelijk wel die fitness doelstelling, lukt het wel om jouw gewoontes omtrent voeding aan te passen, meer energie te ervaren, die onderneming te starten die je altijd wilde en op alle vlakken van jouw leven gelukkiger te zijn.

AANMELDEN MASTERCLASS HACKING YOUR MINDSET

Hieronder een voorbeeld wat mindset met je kan doen.
In 2007 is een onderzoek gedaan waarbij ze 84 hotel dienstmeisjes vroegen naar hoeveel ze aan beweging doen. Hoewel ze 15 hotel kamers per dag schoonmaakten, vertelde eenderde niet aan beweging te doen en de andere tweederde vertelde niet te bewegen op regelmatig basis. Volgens hun model van de werkelijkheid beschouwden de dienstmeisjes hun werk niet als beweging.
Vervolgens plantten de onderzoekers een nieuw model van de werkelijkheid in hun mindset. Ze informeerden 44% van de dienstmeisjes dat hun beweging op het werk ruimschoots voldeed aan de dagelijkse norm van beweging. Ze rekenden ook met de dienstmeisjes uit hoeveel calorieën ze nu per dag verbrandden op het werk. De onderzoekers switchten op deze manier hun geloofsovertuiging als het gaat om de hoeveelheid beweging die de dienstmeisjes kregen.
Een maand later kwamen de onderzoekers weer en de dienstmeisjes die de informatie hadden gekregen van hun dagelijkse calorieverbruik waren significant gezonder. Hun bloeddruk was verlaagd, percentge vet afgenomen en gemiddeld 3 kilo afgevallen. Terwijl de dienstmeisjes vertelden geen aanpassingen in hun dagelijkse activiteiten te hebben gedaan.
Het was de onderzoekers gelukt een oude geloofsovertuiging van de realiteit te switchen naar een nieuwe.

Zo krachtig is dus jouw mindset. Bovenstaand voorbeeld gaat over beweging, maar zo zijn jouw geloven en overtuigingen van toepassing op alle facetten van jou leven!

AANMELDEN MASTERCLASS HACKING YOUR MINDSET

Onno van Kerkhof (38) is eigenaar van Chi-Mento en verdiept zich al meer dan 23 jaar in mindset. Vanaf zijn 30e heeft Onno het heft betreft het verloop van zijn leven in eigen hand genomen en sindsdien volgt hij zijn dromen. Makkelijk gaat dat niet altijd en hij is veel uitdagingen tegen gekomen. Toch verteld hij er dankbaar voor te zijn:

“Je mooiste leven leiden en dromen realiseren is niet altijd makkelijk. Om te komen waar ik nu sta werd en wordt veel van mijn doorzettingsvermogen gevraagd.Waar ik dacht soms een dieptepunt te hebben bereikt, bleek dat er nog vele dieptepunten achter zaten. Toch ben ik dankbaar voor de uitdagingen en leermomenten die ik ben tegengekomen. In de moeilijkste tijden vocht ik het hardst en was ik enorm met mijn mindset bezig. In de donkerste dagen was ik een leven vol geluk en rijkdom (niet per definitie geld) aan het visualiseren en bleef ik wat er ook gebeurde gefocust op het einddoel. Ik heb mijn geloven en overtuigingen kunnen herschrijven. Door de opgedane kennis ben ik nu in staat andere mensen te helpen hun mooiste leven te leiden. Daar ben ik onwijs dankbaar voor en had ik voor geen goud willen missen.”

Om jou te helpen bij een gelukkig harmonieus leven geeft Chi-Mento maandelijks Masterclasses “Hacking Your Mindset”. Met regelmaat organiseren wij Yoga/Meditatie workshops en 26 oktober onze eerste seminar “Hacking Your Mindset”.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.