Mind

Chi-Mento heeft een holistische visie. Naast het fysieke aspect ondersteunt Chi-Mento ook bij het mentale en spirituele aspect van jouw leven. Gelukkig begint het taboe van spiritualiteit steeds meer doorbroken te worden. Daar dragen wij bij Chi-Mento graag een steentje aan bij. Want onbewust kan jouw geconditioneerde mindset jou weerhouden van een leven vol geluk en harmonie.

Bewust worden van jouw geloven en overtuigingen is een eerste stap naar verandering en een hogere staat van bewustzijn. In die hogere staat van bewustzijn liggen de echte veranderingen in jouw leven. Jij hebt de mogelijkheid jouw geloven en overtuigingen te ontdekken en te herschrijven. Hierdoor zal jouw leven veranderen en bereik je eindelijk wel die fitness doelstelling, lukt het wel om jouw gewoontes omtrent voeding aan te passen, meer energie te ervaren, die onderneming te starten die je altijd wilde en op alle vlakken van jouw leven gelukkiger te zijn.

AANMELDEN MASTERCLASS HACKING YOUR MINDSET

Onno van Kerkhof (39) is eigenaar van Chi-Mento en verdiept zich al meer dan 23 jaar in mindset. Vanaf zijn 30e heeft Onno het heft betreft het verloop van zijn leven in eigen hand genomen en sindsdien volgt hij zijn dromen. Makkelijk gaat dat niet altijd en hij is veel uitdagingen tegen gekomen. Toch verteld hij er dankbaar voor te zijn:

“Je mooiste leven leiden en dromen realiseren is niet altijd makkelijk. Om te komen waar ik nu sta werd en wordt veel van mijn doorzettingsvermogen gevraagd. Waar ik dacht soms een dieptepunt te hebben bereikt, bleek dat er nog vele dieptepunten achter zaten. Toch ben ik dankbaar voor de uitdagingen en leermomenten die ik ben tegengekomen. In de moeilijkste tijden vocht ik het hardst en was ik enorm met mijn mindset bezig. Ik heb mijn geloven en overtuigingen kunnen herschrijven. Door de opgedane kennis ben ik nu in staat andere mensen te helpen hun mooiste leven te leiden.”

Om jou te helpen bij een gelukkig harmonieus leven geeft Chi-Mento maandelijks Masterclasses “Hacking Your Mindset”. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.