6 weken Holistisch Coaching Programma

ALLES-IN-1 Coaching programma

Mindset - meditatie - sport - voeding - massage - ademhaling

Zit je in een burn-out, stress situatie of wil je jouw leven eens flink opschudden? Gefeliciteerd! Je staat op het punt om te groeien als nooit tevoren!

'Ieder negatieve gebeurtenis heeft in zich het zaadje van iets positiefs van gelijkwaardige proporties of meer.’ - Napoleon Hill

Ik weet hoe het is om ‘vast’ te zitten in je eigen leven. Ik weet hoe het is om in de figuurlijke donkere tunnel te zijn en geen licht aan het einde te zien. Ik weet wat voor stress een onderneming starten of hebben met zich meebrengt. Ik weet hoe het is om een baan te hebben waar je niet gelukkig in bent. Ik weet hoe een burn-out en depressie aanvoelt. Trust me, ik weet het!

Maar ik weet ook dat alle moeilijke situaties kunnen leiden tot groei als nooit tevoren. Ik ben hier om je te vertellen dat er licht is aan het einde van de tunnel. Dat aan alle ellende een eind kan komen als jij jezelf inzet en bereid bent te veranderen. 

Onno van Kerkhof

Mijn naam is Onno van Kerkhof (39). Ik kom uit een moeilijke situatie, maar leef inmiddels 10 jaar mijn droom en ben eigenaar van Lifestyle organisatie Chi-Mento. Mijn droom leven lijkt mooi, maar was ontzettend zwaar en iedere keer moest ik mezelf opnieuw ‘uitvinden’ om verder te komen. Ondanks de druk van het leven en ondernemen ben ik fit, gezond en (inmiddels) relatief stress vrij.

Vaak zie ik dat als je hulp zoekt je op 1 of 2 aspect wordt geholpen. Voor je mind ga je naar een psycholoog. Voor sport naar een sportschool of personal trainer. Voor voeding naar een diëtiste en voor ontspanning naar een massagesalon of Yoga studio. Hoe fijn zou het zijn dat je 1 persoon hebt die je op alle vlakken kan helpen?

Vanaf mijn 15e ben ik vanwege mijn eigen omstandigheden al met mindset (menselijk gedrag) bezig. Later ben ik dit om gaan zetten in mijn werk en ik help inmiddels meer dan 10 jaar mensen bij verschillende onderdelen in hun leven. Nu combineer ik al mijn expertises om jou een optimaal traject aan te bieden.

Mijn expertises:

 • MyDrives Consultant https://www.mydrivesmyhabits.com ,drijfveren analyse, 2016
 • Ondernemen (10 jaar), franchisenemer werving & selectie, personal trainer, eigenaar Chi-Mento
 • Personal trainer (fitness), meer dan 7000 uur ervaring, Overload TOP A en B gecertificeerd, 2013
 • Voeding, hormonaal voedingsdeskundige, PHP Overload gecertificeerd, 2013
 • Massage, muscle release en activation gecertificeerd, 2013
 • Mindset (24 jaar verdieping, diverse trainingen)
 • Meditatie (18 jaar ervaring, diverse trainingen)
 • En mijn eigen levenservaring

(Klantervaring) Bert: "Onno heeft mij enorm geholpen uit een zeer zware fase in mijn leven te komen. Hier ben ik hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor."

Wat kun je verwachten?

In dit 1 op 1 coaching programma help ik jou vanuit een holistische visie op alle aspecten in je leven. We draaien in 6 weken jouw leven 360 graden. Je stapt uit je comfort zone. Je leert gewoontes die jouw leven in no time veranderen.

 • MyDrives profiel: je gaat een test maken waar jouw drijfveren in naar voren komen. Hierdoor hebben we sneller inzicht in wat jou drijft en hoe daarmee om te gaan.
 • Chi-Mento Lifebook: We gaan 12 aspecten van jouw leven in kaart brengen. Zowel jouw geloven en overtuigingen als toekomstvisie. Dit voor een optimale balans in jouw of jullie leven. Dit is een echte eye-opener!
 • Patronen ontwikkelen: je gaat een dagpatroon en ritme ontwikkelen wat gewoontes worden die jouw leven veranderen. 
 • Mindset: je krijgt veel tools mee die jou helpen een andere visie te krijgen over jezelf, maar ook het leven in het algemeen.
 • Ademhaling: als het om onze gezondheid gaat focussen we ons vaak op beweging en voeding, maar zelden op ademhaling, iets waar we het minst lang zonder kunnen. Ik leer ademhalingstechnieken om jouw ademhaling te ‘resetten’.
 • Massage: emotie gaat in je spieren zitten. Waar nodig zullen we de spieren ontspannen en door middel van visualisatie de emotie loslaten.
 • Personal training: als de behoefte er is zullen we gaan bewegen. In een stress situatie heb je de neiging in je schulp te kruipen. Door beweging activeren we het lichaam en komen we uit de verdedigingsmodus. Daarnaast heeft het veel hormonale voordelen en stimuleren we de bloed en zuurstof omloop. Beweging kan trouwens ook een wandeling of bijvoorbeeld zwemmen zijn.
 • Meditatie: een must! Alleen weten veel mensen niet hoe het moet. Vinden het zweverig of irriteren zich aan zichzelf als ze hun gedachten niet los kunnen laten of niet kunnen visualiseren. Hier gaan we aan werken.
 • Voeding: je bent wat je eet. Voeding is heel erg belangrijk. Zonder de juiste voeding blijf je gestresst en voel je ongemak.
 • Meer: bio-energetics, grounding, Qi Gong, stretching en meer komt allemaal terug in dit programma.

Hoe we het programma verder invullen hangt van jou en jouw situatie af. Er is geen strak omlijnd programma. Door mijn jarenlange ervaring heb ik tools waarmee ik werk. Maar het verschilt sterk per persoon hoe het traject eruit ziet. Iemand die bijvoorbeeld al veel sport hoef ik niet direct op dat vlak te helpen en kunnen we ons ergens anders of focussen. De een vraagt een zachte aanpak, de ander een harde. Dat hangt net van jouw persoonlijkheid en situatie af. Aan mij de taak dit aan te voelen en jou te prikkelen waar nodig.

Na de eerste gratis en vrijblijvende intake bepalen wij of er een klik is en het traject kan worden gestart. We starten het traject van 2 kanten. Dus het kan ook zijn dat ik denk dat ik niet jouw gewenste coach ben.

Een coaching duurt doorgaans 2 uur, maar kan langer duren waar nodig. De locatie kan verschillen. Dit hangt van de insteek van de coaching sessie af. Het kan ook zijn dat we buiten of ergens op locatie afspreken.

Daarnaast mag je 6 weken onbeperkt trainen bij Chi-Mento (hoeft niet). Je krijgt je persoonlijk voedingsadvies en toegang tot onze voedingsapp.

Grote problemen vragen om een grote aanpak.

Wat heb je nodig?

Wat je nodig hebt is motivatie en een open mindset. Neem mijn advies aan en doe er iets mee. Het mag met vallen en opstaan en we gaan samen een leerproces aan. Maar ik vraag wel volledige commitment en een open mind. Het kan veel van je vragen, maar het is het meer dan waard. Ik zet me in ieder geval voor 100% in, dat verwacht ik ook van jou.

Aangezien ik ook bezig ben met het werken aan Chi-Mento kan ik maar 1 persoon per traject coachen. 

Denk niet te makkelijk over deze 6 weken. Als jij gemotiveerd bent help ik jou graag.

Vraag een gratis intake aan om meer te weten te komen.

Met liefdevolle groet,

Onno van Kerkhof

 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.