Inspired
By
Life

Proeftraining? Wat houdt dat in?

Chi-Mento is specialist in sporten met een gezonde mindset.

We hebben een specialistische aanpak om af te vallen, fit te worden, je houding te verbeteren en om je gewoon lekker in je vel te voelen. Fitness en sport hangt nauw samen met je mentale gesteldheid. Je mindset staat direct in verband met je gezondheid.

Hoe motiveer jij jezelf als je je niet fit voelt?
Hoe hou jij discipline als de verleidingen groot zijn?
Hoe blijf je positief als je houding gebukt gaat onder (grote) last?
Welke voeding past bij jouw lifestyle?

Wij hebben al meerdere mensen hierbij geholpen!

 

Proeftraining bij Chi-Mento.

Je wilt sterker worden en krachtiger in het leven staan? Energie! Ook hier moet je aan werken. Geen excuses meer, want wij kunnen je helpen! Wij investeren alvast in jou. We weten dat je het kunt.

Wat houdt onze proeftraining in?

We maken een afspraak voor een serieuze training met intake training. Doel, motivatie, uitleg van oefeningen op basis van de intake. Je krijgt echte techniek voor goede oefeningen. Krachttraining op maat. Én een compleet trainingsschema speciaal voor jou!

Er zijn allemaal redenen om te gaan sporten.
Je wilt afvallen?
Je wilt fitter worden?
Je wilt je houding verbeteren?
Noem maar op.

Met de Chi-Mento methode haal jij je doelen.

Jouw tijd is ook kostbaar. Wij gebruiken korte effectieve trainingen, hierdoor houd je jouw cortisol laag (stresshormoon reductie). Resultaatgericht zijn we met de beste oefeningen voor het trainen van meerdere spiergroepen. Daarmee activeer je, boost je, het groeihormoon en testosteron. Je bouwt daardoor spieren op en stimuleert de vetverbranding.
Het gevolg is dat je fitter en sterker wordt, je houding verbetert en je verbrandt meer vet. We hebben al meer mensen geholpen met een fitte lifestyle.

Mail ons je naam en telefoonnummer, dan zorgen wij voor actie!