• pagetitle pagetitle pagetitle

Team

Chi-Mento is een team van trainers met specialiteiten op verschillende vlakken. Als professional en als mens vullen zij elkaar aan.

Caroline de Lorme

'Goede training en goede voeding = resultaat'

Als iemand weet hoe het is om doelen te bereiken en niet op te geven is het ons meest ervaren teamlid Caroline! Ze heeft inmiddels 18 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar hun doel. Caroline is naast trainster onze Lifestyle coach. Zij kan je alles vertellen over voeding en hoe je jouw patroon verandert. We zijn trots haar in ons team te hebben.

Caroline de Lorme voedingsadviseur Chi-Mento

Rick Ramakers

‘Grenzen verleggen in de gym is grenzen verleggen in je leven’

Na zijn studie Sport en Management volgde Rick zijn passie en ging aan de slag als trainer bij Chi-Mento. Rick blijft zich ontwikkelen en is continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de krachttraining om jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Rick Ramakers supervised trainer bij Chi-Mento

Onno van Kerkhof

'Mindset gecombineerd met sport en voeding is een krachtig trio'

In 2007 begon Onno “Think and Grow Rich” naast “De Kracht van het NU” te bestuderen en dit heeft zijn leven veranderd.
Vanaf 2010 heeft Onno besloten zijn mooiste leven te leiden en heeft zich omgeschoold in zijn andere grote passie: sport. Sport zit in zijn DNA en hij heeft zijn leven diverse sporten beoefend. Na 5 jaar personal trainer te zijn geweest waarbij hij veel mensen zowel mentaal als fysiek heeft begeleid naar een fitter leven wilde Onno nog meer mensen bereiken en zijn eigen Lifestyle organisatie oprichten waarbij het om meer gaat dan alleen Fitness. 
Vandaag de dag is Chi-Mento een vooruitstrevende Lifestyle organisatie die Mindset en Fitness combineert.

Onno van Kerkhof supervised trainer en specialist hacking your mindset bij Chi-Mento

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.